Gönen ŞEN, ManYAS'ta 6-0

Gönen ŞEN, ManYAS

Ligin 6. hafta maçında deplasmanda Manyaspor'la karşılaşan Gönen Belediyespor, sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Ligin 6. hafta maçında deplasmanda Manyaspor’la karşılaşan Gönen Belediyespor, sahadan 6-0  galip ayrıldı.

Kalede Serdar’ın yerine Yusuf ve Semih Sezen’in yerine Sezai ile ilk 11’de 2 değişiklikle maça başlayan ve ilk dakikadan itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren yeşil beyazlılar, ayağa paslarla rakibini çabuk yordu.

İlk 30 dakikada 3-0 öne geçen Gönen, bu dakikadan sonra maçı rölantiye aldı. 6’da Remzi, 10’da Sezai ve 27’de Erhan’la skoru 3-0’ra getiren yeşil beyazlılar ikinci yarının başlarında Sezai ve 61’de maçın adamı Bünyamin’in golleriyle skor 5-0 oldu.

76’da Manyas 10 kişi kaldı. 82’de maça sonradan giren genç Soykan farkı 6’ya çıkardı ve maç bu korla sona erdi.

Gönen maça çok iyi başladı. Uzun paslarla gol arayan rakibine göre organize bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar, maçı istediği yere götürdü. Cılız kalan birkaç Manyas atağında gayet iyi bir savunma yapan defans, hücumlara da katkı yapınca rakibini çabuk yordu.

Remzi’ye sağ, Erhan’a sol taraftan asistleriyle birbirinin kopyası goller attıran Bünyamin, gol atmayı da başararak performansının yükseldiğini gösterirken, maçtaki 3. gole imza atan Erhan,  Sezai’ye kornerden asist yaparak kısa sürede form grafiğini yükseltti.

Gençlerbirliği tecrübesi yaşamış Sezai’nin sakatlıktan kurtularak sağ kanatta başarılı işler yapması Semih Sezen’le İsmail’in bek yarışı yapmasını gösteriyor. Savunmada İsmail, Semih, Aral, Yekta ve Cihat kaledeki Yusuf’a fazla iş bırakmazlarken, Olcay’ın yarı sahayı enlemesine kat eden oyunu orta sahada Remzi gibi bir şefe müthiş alanlar kazandırdı.

Nihayetinde rakip biraz zayıf görünse de geçen hafta Gönen’in 2-2 berabere kaldığı Etispor’u 4-1’le geçmeyi başarmış bir ekip. Gönen Belediyesporlu oyuncuların Manyas’ta ortaya koyduğu oyun, oyuncuların özgüvenleriyle gerçek yeteneklerini sahaya yansıtmalarından kaynaklandı. Bu oyunun devamı demek Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için Play-Aut maçının hangi takımın oynayacağının beklenmesi demek… 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı